Altijd scherp (Dutch Edition) by Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries PDF

By Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries

ISBN-10: 9492493055

ISBN-13: 9789492493057

Het aantal uren in een dag staat tremendous, maar ons energieniveau kan behoorlijk wisselen. Soms zijn we creatief en energiek, soms zijn we niet vooruit te branden. En toch zijn we in step with saldo veel meer bezig met het managen van tijd dan met het managen van onze energie.

Jim Loehr en Tony Schwartz schreven deze klassieker over narrow omgaan met energie als de sleutel tot een productiever en gezonder leven. Op foundation van wetenschappelijk onderzoek en vijfentwintig jaar praktijkervaring in het begeleiden van topsporters, introduceren ze de principes van persoonlijk energiemanagement. Een succesvolle carrie`re is namelijk web topsport: je moet kunnen pieken op het juiste second, je steeds blijven ontwikkelen en ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid. Met behulp van veel anekdotes en praktische oefeningen leggen Loehr en Schwartz een krachtig stappenplan uit dat je zal helpen om:

Je vier belangrijkste bronnen van energie te managen (fysieke, sociale, spirituele en mentale)
Je energieverbruik te compenseren met herstel en energievernieuwing (wist je bijvoorbeeld dat je na een nacht slecht slapen beter een part uur kunt sporten dan additional uren slapen?)
Patronen in je dag- en weekritme in te bouwen die voor een betere energiebalans zorgen (Wist je dat je 's ochtends een spanningsboog van ninety minuten hebt, maar dat die 's middags veel korter is?)
De balans te houden tussen werk en prive´, en goed te blijven presteren ondanks de vaak constante werkdruk.

Show description

Read Online or Download Altijd scherp (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download PDF by Sandra Cordier: De botten van de Borinage (Dutch Edition)

Haast elke Belg bezoekt het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. De iguanodons van Bernissart staan op ieders netvlies gebrand. Ook Sandra Cordier was once gefascineerd door de vondst van de iguanodons in 1878. Ze gaat op zoek naar het verhaal áchter de skeletten. Ze wil achterhalen waar die vandaan komen en welke weg zij letterlijk en figuurlijk hebben afgelegd sinds hun ontdekking en opgraving.

Read e-book online Voor de rest van mijn leven (Claire McCall Book 2) (Dutch PDF

Dokter Claire McCall heeft haar opleiding tot chirurg stopgezet, omdat ze gekweld wordt door de vraag of ze drager is van het gen dat de ziekte van Huntington veroorzaakt. De ziekte die haar vader tot een wrak maakt. Claire keert terug naar haar geboortedorp Stoney Creek, midden in de Blue Ridge Mountains en ver weg van de moderne wereld.

New PDF release: In/tweeën (Dutch Edition)

Evan, een drugsverslaafde theaterregisseur, werkt in het Tokio van de toekomst aan de opvoering van een toneelstuk en treurt over het verlies van de liefde van zijn leven. Wanneer zijn toneelvoorstelling op een fiasco uitloopt, besluit hij te vertrekken. In Slovenië viert familiepatriarch en oud-minister van Oorlog Kras Volk zijn vijftigste verjaardag in het Sloveense deel van wat we nu castle Europa noemen.

Pensioen (Dutch Edition) - download pdf or read online

Pensioen (1937) is een vlijmscherpe roman over tragische moederliefde. Willem Verstappen komt tijdens de Eerste Wereldoorlog terecht in een Duits krijgsgevangenkamp. Al die tijd strijkt Willems moeder zijn militiegeld op. Op het einde van de oorlog blijkt Willem, die tewerkgesteld used to be op een boerderij bij een 'levenslustige' Duitse boerin, overleden te zijn.

Extra resources for Altijd scherp (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd scherp (Dutch Edition) by Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries


by Daniel
4.5

Rated 4.60 of 5 – based on 3 votes