Get Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition) PDF

By Adriaan Oomen

ISBN-10: 9492221349

ISBN-13: 9789492221346

Consumenten krijgen elke dag zo'n 2.500 tot 3.500 commerciële prikkels te verwerken. Slechts een beperkt aantal daarvan dringt bewust tot ze door. Hoe zorg je dat jouw merk daarbij zit? Dat krijg je vandaag de dag niet meer voor elkaar door alleen maar suitable, authentiek en onderscheidend te zijn. Je moet klanten én medewerkers ook inspireren. wish zij helpen jouw merk betekenis te geven en het positieve verschil te maken.

Wat maakt bepaalde merken en bedrijven nu bijzonder, en hoe komt het dat ze boven de concurrentie uitsteken? Dit zijn merken die 'prikkelen' en met passie en vuur een hoger doel nastreven. Kortom: merken die beschikken over Bovenscheidend Vermogen. De auteur geeft in dit boek een inspirerende examine van het Bovenscheidend Vermogen van merken, en geeft je de suggestions en instruments om zelf Bovenscheidend Vermogen te realiseren. Wat is Bovenscheidend Vermogen nu precies, waarom is het belangrijk, welke merken hebben het en hoe creëer je het zelf?

Over de auteur:
Adriaan Oomen is 'founding accomplice' van ADDFOCUS dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van het Bovenscheidend Vermogen van merken en producten. Oomen studeerde Communicatiewetenschappen met advertising als specialisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en later administration & employer bij TIAS. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring als marketeer en merketeer bij o.a. PostNL, Reaal Verzekeringen en Rabobank Nederland. Bij de Rabobank received hij vrijwel alle grote reclameprijzen met de succesvolle Jochem de Bruin-campagne. Sinds 2007 is hij eigenaar van ADDFOCUS en helpt hij merken bij het bepalen van duurzaam Bovenscheidend Vermogen. Adriaan schreef eerder het boek Hebbes! dat in 2012 is verschenen.

Show description

Read or Download Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for kindle: De botten van de Borinage (Dutch Edition) by Sandra Cordier

Haast elke Belg bezoekt het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. De iguanodons van Bernissart staan op ieders netvlies gebrand. Ook Sandra Cordier was once gefascineerd door de vondst van de iguanodons in 1878. Ze gaat op zoek naar het verhaal áchter de skeletten. Ze wil achterhalen waar die vandaan komen en welke weg zij letterlijk en figuurlijk hebben afgelegd sinds hun ontdekking en opgraving.

Download e-book for kindle: Voor de rest van mijn leven (Claire McCall Book 2) (Dutch by Harry Kraus Jr.,Nico van den Berge

Dokter Claire McCall heeft haar opleiding tot chirurg stopgezet, omdat ze gekweld wordt door de vraag of ze drager is van het gen dat de ziekte van Huntington veroorzaakt. De ziekte die haar vader tot een wrak maakt. Claire keert terug naar haar geboortedorp Stoney Creek, midden in de Blue Ridge Mountains en ver weg van de moderne wereld.

In/tweeën (Dutch Edition) by Jasmin B. Frelih,Roel Schuyt PDF

Evan, een drugsverslaafde theaterregisseur, werkt in het Tokio van de toekomst aan de opvoering van een toneelstuk en treurt over het verlies van de liefde van zijn leven. Wanneer zijn toneelvoorstelling op een fiasco uitloopt, besluit hij te vertrekken. In Slovenië viert familiepatriarch en oud-minister van Oorlog Kras Volk zijn vijftigste verjaardag in het Sloveense deel van wat we nu fortress Europa noemen.

Willem Elsschot's Pensioen (Dutch Edition) PDF

Pensioen (1937) is een vlijmscherpe roman over tragische moederliefde. Willem Verstappen komt tijdens de Eerste Wereldoorlog terecht in een Duits krijgsgevangenkamp. Al die tijd strijkt Willems moeder zijn militiegeld op. Op het einde van de oorlog blijkt Willem, die tewerkgesteld used to be op een boerderij bij een 'levenslustige' Duitse boerin, overleden te zijn.

Additional resources for Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition) by Adriaan Oomen


by David
4.1

Rated 4.87 of 5 – based on 46 votes